Sunday, 15 April 2012


SELAMAT PETANG , SELAMAT PETANG & SELAMAT PETANG
............................................................
ASSLAMUALAIKUM

hye sume , dah mkn tgah hari ke belom ?? 
kenyang tak , sedap tak , lazat tak , 
hehehe

saje je nk mnyemak kat blog ni , bosan kan .. 
sementara tggu letc masuk dan mulakan sesi belajar .. 
baik ira story-2 lam ni ork ...
hilang sikit bosan dan ngntok ni ..


senanye ttaw nk share ape .. 
so ira pike pike & pike , lastly ira wt kputusan tok share ttg 
..............................................
... SEMESTER 3 DI KOLEJ ISLAM SAINS & TEKNOLOGI ...

sem 3 ira kali ni is my short sem ... padat gile kowt wlwpon cume 3 subjek jee 
bnygkan laa .. semester 3 bersamaan dgn 7 mnggu je dan  disertakan dengan beberapa  assigment ..
1 individu dan 1 ag in group ...
nmpk mcm sng jee kan .. aaalllaaa , sem pendek jee pon ...
so korg bygkan laa dgn 7 mnggu tu nk siapkan assigmnt yg belum tntu siap .
PENAT BEB ! TERAMAT PENAT !
p ape nk buat kan .. dah tugas pelajar .. teruskan jelaa .. hehe .. pnt-2 tulaa t akn tunjukkn bukti bila result kua tok sem 3 nanti ..

OOPPS !! ckp pasal result kan .. bengang jgk ni sbb sampai skg result tok sem 2 kiteorg tak kua lagi .
tah ape punye masalah pon ttaw ..
yg ibu ayh ira pula , tak habis-2 tepon 
" ira , pointer dah kua ke belom ? "
yg ira ni dah buih-2 kate tak kua ag .. aishh ! ade masalah ape laa HEP KIST ni kan ..
tolong laa mmhami kami ni ..
dah nk abis sem 3 kowt , cepat-2 laa bg result sem 2 kiteorg intake JUN 11 ni ..

k laahhh .. just nk share picture tok sume ..
act dah ade lam FB pon , p saje gatai nk bg share lam blog jgk .. 
ENJOY K DEAR !!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

INTAKE JUN 11 

KAMI

GADIS PSIKOLOGI

KAMI LAGI SEKALI

BAJU PSIKOLOGI KAMI



HAA !! ni antara yg ade laa ... adelagi senanye .. p tak sempat dah ni .. time tok belajar lak ..
apepon , PSIKOLOGI JUN 11 mmg THE BEST  !
even bnyk arenah kawan nk kne layan , its ok sbb tulah akn jadi kenangan lam hidup kite bila dah berjaya nnti ... 

SAYA SAYANG KALIAN SEMUA KAWAN<3
(maaf pada kawan-2 yg tiada lam picture di atas)
BIA KALIAN TIADA DALAM PICTURE KAT ATAS TU , P HARAP JUGA KALIAN TAHU , KALIAN SEMUA ADA DI DALAM HATI SEMUA KAWAN-2 YG LAIN

PAPAI DEAR !

No comments:

Post a Comment